Home » Wonen » Moderne katoenen tafelkleden, maar met extra bescherming

Moderne katoenen tafelkleden, maar met extra bescherming

Iedereen houdt van een gezellig aangeklede tafel. Of dat nu tijdens de dagelijkse maaltijd is of voor een speciale gelegenheid. Maar dat is ook het moment dat er herkenbare ongelukjes kunnen gebeuren: er valt een glas om of er komen kringen en vlekken op je mooie tafel door dagelijks gebruik. Zonde is dat en eigenlijk niet nodig. Bescherm je mooie salon- en eettafel met een tafelkleed katoen maar met een extra bescherming.

Voordelen van tafelkleden met een coating

Tafellinnen tafelkleden zijn gemaakt van een combinatie van katoen en polyester maar hebben een speciale coating, ook wel gecoat tafellinnnen genoemd. Deze speciale coating stoot water en eventuele andere vloeistoffen af. Zo heb je de combinatie van een stoffen tafelkleed en ook het gemak van een doorzichtig tafelzeil. Een eventueel omgevallen glas wijn is dan geen probleem meer en met een vochtige doek maak je de tafel snel en doeltreffend schoon. Voordeel is ook dat je deze speciale tafelkleden zowel binnenshuis maar ook buiten kunt gebruiken. Dit is echt een universeel product wat mooi staat op je salon- of eetkamer tafel,  maar ook ideaal is voor op je tuin- of balkontafel.

Een katoenen tafelkleed helemaal naar jouw specifieke wensen

Voor elke gelegenheid een mooi aangeklede tafel, wie wil dat niet?  Met een keuze uit een gevarieerd assortiment maak jij er elke keer weer een feestelijk geheel van. Hou je meer van effen tinten of ga je voor een mooi en kleurrijk dessin? Groen, blauw, geel of rood, chic of klassiek, alles is mogelijk. Bepaal zelf de ideale vorm van je tafelkleed; ongeacht of dat nu voor een vierkante, ronde of een rechthoekige tafel is. Met een eenvoudige configurator geef je je gewenste maten door. Online bestellen is zo heel eenvoudig en doe je dat voor 16:00 uur dan heb je via een snelle levering je bestelling de volgende dag al in huis. Zo kun je snel genieten van je nieuwe tafelkleed.