Home » Boomgebied » Ga voor advies naar BTL

Ga voor advies naar BTL

Bij BTL Advies kun je terecht voor uiteenlopende zaken. Het is een architecten- en ingenieursbureau dat met name in zaken op het gebied van groen werkzaam is. Hierbij kun je denken aan advies en realisatie van groenprojecten maar zijn ze ook gespecialiseerd in boomverzorging en bestrijding van verschillende ziektes.

 

Onderverdeling binnen het advies

Als je op de website van het bedrijf kijkt zie je een onderverdeling staan in de gebieden waarin ze gespecialiseerd zijn. Een daarvan is dus BTL Advies. Binnen deze tak kun je een verdere onderverdeling maken tussen de volgende expertises: Groenbeleid en Strategie, Dak- en Gevelgroen, Ecologie en Natuurwetgeving, Landschapsarchitectuur, Tuinarchitectuur, Voorbereiding en Realisatie, Organisatie en Beheer, Spelen en Sporten.

 

Diverse manieren om informatie te verzamelen

Als je interesse hebt in een van deze vakgebieden kun je hierover al in het kort wat informatie lezen op de website zelf. Wil je meer weten? Download dan de brochure over Advies die je ook de site kunt vinden. Voor nog meer informatie kun je ook contact opnemen met BTL Advies. Dit doe je telefonisch of door een van de vestigingen te bezoeken. Daarnaast is het ook mogelijk een bericht te sturen via het contactformulier dat op de website staat. Je laat een bericht en je persoonlijke gegevens achter en dan nemen zij zo snel mogelijk met jou contact op.

 

Voor advies en realisatie

BTL advies kan je op veel gebieden helpen als het maar met groen te maken heeft. Wil  je bijvoorbeeld advies hebben op het gebied van dak- en gevelgroen? Dan ben je daar aan het juiste adres. Naast het advies kunnen ze ook de realisatie ervan voor je regelen zodat je zelf verder nergens geen omkijken meer naar hebt. Zo maken zij een plan voor je waarin staat wat voor dakgroen bij jouw woning past maar zorgen ze er ook voor dat het gerealiseerd wordt.