Home » Binnenhuis » Een specialist in lockerkasten

Een specialist in lockerkasten

lockerkastenEen specialisme op een bepaald gebied is natuurlijk nooit weg. Sommige mensen zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in aandelen en beurzen, anderen in het aanleggen van complexe, elektrische netwerken. Op Floor Concepts kijk ik vandaag naar een heel ander soort specialisme: een specialist in lockerkasten. In de komende alinea’s probeer ik je uit te leggen wanneer een partij zich specialist in lockerkasten mag noemen.

Specialist in lockerkasten

Wanneer mag iemand zich, op het gebied van lockerkasten, een specialist noemen? Dat is een goede vraag, die ik zo meteen dus hoop te beantwoorden. Het is namelijk niet zo dat een bedrijf dat lockerkasten maakt, direct een specialistisch bedrijf is. Op het gebied van lockerkasten zijn er namelijk vele mogelijkheden. Wat te denken van een lockerkast van hout of een lockerkast van ruim een meter hoog? Al deze mogelijkheden samen spelen een rol in het specialisme van iemand die lockerkasten maakt.

Alleskunner

Een specialist in lockerkasten moet in feite een alleskunner zijn. Hiermee bedoel ik te zeggen dat hij een lockerkast van hout moet kunnen maken, maar ook een lockerkast van metaal of roestvrijstaal. Daarnaast moet hij of zij lockerkasten kunnen maken die allemaal verschillende functies bekleden. Van houder van sleutels tot een lockerkast waar iemand zijn of haar waardevolle spullen in kan leggen. Dit tezamen maakt van een maker van lockerkasten een specialist in lockerkasten.

Nieuwe trend

Overigens is het zo dat de lockerkast weer aan populariteit heeft gewonnen. Grote meubelketens hebben weer wat meubels, bijvoorbeeld tv meubels of meubelen waarin bijvoorbeeld cd’s, boeken of dvd’s opgeslagen kunnen worden, die tot lockerkasten gerekend mogen worden.